• Elixir Dr.Soil pentru Cactusi si Suculente - fiola 32ml

Elixir Dr.Soil pentru Cactusi si Suculente - fiola 32ml

Detalii

• supliment de hrănire

• se administrează direct în substrat

• elixir pentru revitalizarea aspectului plantei

• pentru până la 2 săptămâni

Produse asemănătoare

Informatii despre produs

Elixir Dr.Soil pentru Cactusi si Suculente - fiola 32ml

Terapie nutritivă pentru cactușii și plantele tale suculente!

Formula Dr.Soil pentru Elixirul pentru cactuși și plante suculente este un supliment de hrănire pentru plantele de apartament care se deosebesc prin frunzișul verde tot timpul anului, care se administrează direct în substratul plantei, având acțiune asupra întregii structuri a plantei de până la 15 zile. Doza de „elixir” selectată de Dr.Soil va revitaliza plantele și le va încuraja înmulțirea. Ba mai mult, va stimula inflorescența și va menține florile pe o perioadă mai lungă de timp. Administrarea elixirului Dr.Soil le va schimba plantelor culoarea cu una mai vividă, mai intensă, dând întregii plante un aspect revigorat! La nivelul rădăcinilor, acestea se vor hidrata mai mult și vor fi predispuse la o mai bună captare a apei din udare, în amestec cu aportul de nutrienți din Elixir. Fiecare doză se eliberează treptat, făcând accesibil plantei, în mod echilibrat, a unui aport suficient de elemente nutritive pentru a hrăni planta până la 15 zile. Utilizarea regulată întărește apărarea plantei împotriva stresului vieții la interior.

Cum se folosește: udați planta înainte de administrarea tratamentului în substratul din ghiveci. Scoateți capacul fiolei și introduceți picuratorul în substrat, ușor oblic, pentru a asigura picurarea treptata. Din cauza diferentelor de densitate a amestecurilor de substrat, viteza de picurare poate varia. În medie, doza se administreaza treptat în până la 15 zile, dar se poate goli și mai repede din cauza factorilor independenți precum fluctuațiile de temperatură, frecvența de udare, nevoia de hidratare a plantei etc. Se recomandă folosirea constantă, în funcție de necesitate. Nu există supradoză. Microelementele din compoziție nu afectează local rădăcinile sau microcapilaritățile. Nu se recomandă folosirea simultană cu un fertilizator concentrat.

Perioada de utilizare: tot timpul anului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se goli în canalizare sau în natură.

Ambalajul din plastic se poate recicla.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: dr.soil, drsoil, doctorsoil, produse drsoil, produse doctorsoil, doctor soil, doctor soleil, doctorsoilpunctcom, doctorsoil romania, drsoil germania, fiola, elixir, fiola elixir, supliment, supliment de hranire, supliment de udare, hranire, udare, fiola elixir drsoil, doctorsoil, fiola elixir doctorsoil, ingrasamant, ingrasamant diluat, ingrasamant sol, ingrasamant lichid, doza ingrasamant, ingrasamant pentru plante, ingrasamant diluat, nutrienti, solutie nutritiva, ingrasamant pentru plante, ingrasamant diluat, inutrienti, solutie nutritiva, ingrasamant pentru cactusi, ingrasamant pentru plante suculente, cactusi, cactus, plante suculente, ingrasamant pentru cactusi si suculente, supliment pentru cactusi, supliment pentru plante suculente 32ml, fertilizatori

Cele mai populare produse