• Perlit horticol Dr.Soil, 1L

Perlit horticol Dr.Soil, 1L

Detalii

• pH 6,5 – 7,5

• previne compactarea solului din ghiveci

• nu se descompune în timp

• se folosește doar în amestec cu pământ și alte microelemente

Produse asemănătoare

Informatii despre produs

Perlit horticol Dr.Soil, 1L

Perlitul este un adjuvant de sol non-organic, foarte ușor, cu o structură poroasă, folosit în amestecurile de transplantare a plantelor. Curat, ușor de folosit, cu un pH între 6,5 – 7,5. Previne compactarea solului, menține aerisit pământul din ghiveci și nu se descompune în timp. Ușurează absorbția apei și a nutrienților prin microcapilarități. Izolează fluctuațiile de temperatură la interior, fără să afecteze rădăcinile.

Instrucțiuni de utilizare: Adăugați perlit în amestecul de transplantare a plantelor până când ajungeți la densitatea potrivită plantei pe care doriți să o transplantați și amestecați bine. Folosiți amestecul la transplantarea plantelor deja dezvoltate sau la germinarea semințelor. Udați corespunzător. Repetați udarea în zilele următoare, în conformitate cu nevoile plantei transplantate și a temperaturii mediului de dezvoltare.

Condiții de depozitare: țineți produsul în ambalajul original într-un loc uscat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Țineți departe de razele directe ale soarelui.

Termen de valabilitate: nelimitat

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: dr.soil, drsoil, doctorsoil, produse drsoil, produse doctorsoil, doctor soil, doctor soleil, doctorsoilpunctcom, doctorsoil romania, drsoil germania, perlit, perlit horticol, perlite, adjuvant sol, ameliorator sol, decompactare sol, perlit horticol drsoil, perlit horticol doctorsoil intretinere

Cele mai populare produse