• Substrat Seramis 7L pentru palmee

Substrat Seramis 7L pentru palmee

Detalii


 • Granule ceramice de inalta calitate care inlocuiesc solul in ghiveci.
 • Depozit ideal de apa si nutrienti.
 • Extrem de rezistent.
 • Previne infestarea plantelor cu daunatori.

Produse asemănătoare

Informatii despre produs

Substrat Seramis 7L pentru palmee

Substratul SERAMIS® din granule ceramice pentru palmee, fractie medie, este ideal pentru plantele precum Areca, Yucca, Dracaena, etc., carora le ofera aportul necesar de apa, nutrienti si oxigen esential pentru o dezvoltare armonioasa.

Acest produs face parte din Sistemul SERAMIS® care presupune o ingrijire fara griji pentru plantele dumneavoastra, care va ajuta sa aveti plante cu flori superbe si va reduce timpul si efortul! Impreună cu solutiile speciale de ingrijire si nutrienti, precum si indicatorul practic de udare SERAMIS®, sunt disponibile în total patru soluții ale unui sistem ideal pentru ingrijirea plantelor.

Cu ajutorul substratului special pentru palmieri SERAMIS®, un amestec de granule SERAMIS® cu lava si mineral de silicat, cream cele mai bune conditii pentru o crestere optima a palmierului. Lava creste efectul de drenaj si imbunatateste stabilitatea plantelor inalte datorita greutatii sale, iar silicatul ajuta la depozitarea optima a apei si nutrientilor. Planta este alimentata uniform cu nutrienti uniform si poate dezvolta o structura celulara mai stabila. In plus, mineralul de silicat are un efect usor izolant si mentine plantele din ghiveci de pe balcon sau terasa intr-un mediu mai cald.


Avantajele subtratului granulat SERAMIS®

 • Ideal pentru toate tipurile de palmieri
 • Lava are un efect ridicat de drenaj
 • Depozitare optima de apa
 • Fabricat din argila naturala
 • Stabil din punct de vedere structural si permeabil                                         
 • Silicati suplimentari pentru structura celulelor
 • Efect de izolare pentru plantele in aer liber
 • Oxigenare excelenta
 • Fara compresie, reabilitare foarte buna
 • Ambalaj cu maner pentru extra confort

Mod de utilizare

Replantarea poate fi efectuata pe tot parcursul anului, dar este recomandata primavara pentru a oferi plantelor suficient spatiu pentru cresterea din cauza expunerii la soare. In toamna, trebuie verificat daca cresterea abundenta din perioada verii necesita urmatoarea dimensiune a ghiveciului.

1. Idepartati cu atentie planta din ghiveciul vechi.

2. Curatati radacinile de solul in exces si indepartatu partile moarte.

3. Alegeti un ghiveci nou mai mare decat cel vechi, cu gauri pentru drenaj. Acoperiti gaurile cu pietris, astfel incat sa se scurga doar apa in exces, nu si granulele ceramice.

4. Umpleti 1/3 din ghiveci cu granulele SERAMIS®.

5. Asezati planta in centrul ghiveciului si completati cu granule pana ce radacina este acoperita complet.


Ingrijire

In perioada urmatoare replantarii, trebuie sa va asigurati ca substratul special pentru palmieri nu se usuca. Recomandam folosirea indicatorului de udare SERAMIS® pentru a determina in mod fiabil timpul ideal de udare.

Pentru o crestere optima a plantelor, este nevoie sa li se furnizeze in mod continuu toti nutrientii importanti. Prin urmare, fertilizati plantele in mod regulat, de fiecare data cand le udati, cu ingrasamantul lichid SERAMIS® pentru plantele verzi si palmieri.


Informatii suplimentare

Substrat de cultura in aplicatie independenta de sol, folosind argila, lava si minerale de argila. Contine un procent redus de materie organica.
Valoare pH (CaCl₂) 6.5


Materii prime:
argila bruta (75%), lava, minerale argiloase (vermiculit)


Nutrienti (solubili):

70 mg/l potasiu (K₂O) (CAL)

58 mg/l nichel (Ni)

Instrucțiuni de depozitare
A se pastra protejat de intemperii, de uscare sau de ploaie. A nu se expune la lumina directa a soarelui. 


Instrucțiuni de utilizare 
Pentru utilizare ca mijloc de crestere pentru palmieri. A se folosi numai in procese independente de sol. A se fertiliza la fiecare udare.

Continutul de nutrienti declarati se refera la momentul introducerii produsului pe piata de catre producător si poate fi supus unor fluctuatii naturale.

Este recomandata fertilizarea suplimentara dupa aproximativ 4 saptamani de utilizare, conform instructiunilor de pe pachet.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: granule ceramice, seramis, granule, substrat special, ceramica, granulat, palmee, pentru, substraturi, speciale, din, adaos, silicat, fractie, sac, 7, litri, potrivite, cycas, phoenix, areca, livistona, yucca, dracaena

Cele mai populare produse