• Substrat Natural Dr.Soil pentru Bonsai, la punga de 1L

Substrat Natural Dr.Soil pentru Bonsai, la punga de 1L

Detalii

• Rețetă specială pentru bonsai

• Pe bază de humus de scoarță de pin mediteranean

• Prefertilizat cu biohumus

• Conține granule ceramice și vermiculit

Produse asemănătoare

Informatii despre produs

Substrat Natural Dr.Soil pentru Bonsai, la punga de 1L

Substrat Natural Dr.Soil pentru Bonsai, la punga de 1L

Compoziție: turbă, biohumus, humus din scoarță de pin mediteranean min. 15%, vermiculit, granule de ceramică roșie expandată, materie organică

Această formulă satisface principalele nevoi ale Bonsaiului și ale altor plante rezultate din tăiere sau orice alte tehnici de cultivare: drenaj și aerare suplimentară, condiții scăzute de dezvoltare a mucegaiurilor, fertilizare și imunitate naturală.

Instrucțiuni de utilizare: Alegeți o tăviță adecvată și așezați niște pietricele la bază pentru a asigura o bună drenare a apei. Apoi turnați un strat de substrat și pregătiți o gaură pentru a plasa noua plantă. Scoateți cu grijă planta din vasul vechi și îndepărtați ușor orice sol existent pe rădăcini. Așezați planta în noua tăviță, acoperiți rădăcinile cu substrat și apăsați ușor și uniform în jurul plantei. Udați planta cu moderație. Dacă este necesar, mai adăugați un strat de substrat. Nu este necesară fertilizarea pentru o perioadă de 6 luni. După plantare, udați ca de obicei după 7 zile.

Condiții de depozitare: păstrați produsul într-un loc uscat în ambalajul original. Țineți departe de copii. Nu depozitați în lumina directă a soarelui.

Termeni de valabilitate: nelimitat

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: dr.soil, drsoil, doctorsoil, produse drsoil, produse doctorsoil, doctor soil, doctor soleil, doctorsoilpunctcom, doctorsoil romania, drsoil germania, substrat, substrat natural, substrat natural drsoil, substrat doctorsoil, substrat natural pentru plante, substrat la 1L, scoarta de pin, scoarta, scoarta de pin, pamant de flori, bonsai, plante altoite, plante taiate, tehnica japoneza, bonsailover, biohumus, vermiculit, seramis, turba, imunitate intretinere punga

Cele mai populare produse