• Substrat Natural Dr.Soil pentru Citrice, la punga de 1L

Substrat Natural Dr.Soil pentru Citrice, la punga de 1L

Detalii

• Rețetă specială pentru citrice

• Pe bază de humus de scoarță de pin mediteranean

• Prefertilizat cu biohumus

• Conține perlit

• Pentru completarea solului din ghiveci

Produse asemănătoare

Informatii despre produs

Substrat Natural Dr.Soil pentru Citrice, la punga de 1L

Substrat Natural Dr.Soil pentru Citrice, la punga de 1L

Compoziție: turbă, biohumus, humus din scoarță de pin mediteranean min. 10%, perlit și materie organică.

Această formulă statisface principalele 3 nevoi ale citricelor (lămâi, portocal, pomelo, lime, mandarin, clementin, Kumkuat, etc.): cantitate de apă suficientă accesibilă rădăcinilor și un drenaj foarte bun, fertilizare naturală cu biohumus, imunitate naturală și întărirea structurii vegetale.

Instrucțiuni de folosire: Alegeți un ghiveci adecvat și așezați niște pietricele la bază pentru a asigura o bună drenare a apei. Apoi turnați un strat de substrat și pregătiți o gaură pentru a plasa noua plantă. Scoateți cu grijă planta din vasul vechi și îndepărtați ușor orice urmă de substrat existent pe rădăcini. Așezați planta în noul vas, acoperiți rădăcinile cu substrat și apăsați ușor și uniform în jurul plantei. Udați planta cu moderație. Dacă este necesar, mai adăugați un strat de substrat. Nu este necesară fertilizarea pentru o perioadă de 6 luni. După plantare, udați ca de obicei după 7 zile.

Condiții de depozitare: păstrează punga într-un spațiu uscat în ambalajul original. A nu se ține la îndemâna copiilor. Nu depozitați în lumina directă a soarelui.

Termen de valabilitate: nelimitat

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: dr.soil, drsoil, doctorsoil, produse drsoil, produse doctorsoil, doctor soil, doctor soleil, doctorsoilpunctcom, doctorsoil romania, drsoil germania, substrat, substrat natural, substrat natural drsoil, substrat doctorsoil, substrat natural pentru plante, substrat la 1L, scoarta de pin, scoarta, scoarta de pin, pamant de flori, citrice, portocal, plante acide, plante acidofile, acidofile, lamai, kumkuat, mandarin, plante citrice, clementin, pomelo, lime, perlit, imunitate intretinere punga

Cele mai populare produse