• Substrat Natural Dr.Soil pentru Cymbidium si orhidee pseudo-bulboase, la punga de 1L

Substrat Natural Dr.Soil pentru Cymbidium si orhidee pseudo-bulboase, la punga de 1L

Detalii

• Rețetă specială pentru Cymbidium

• Pe bază de scoarță de pin mediteranean

• Prefertilizat cu biohumus

• Conține Sphagnum Chillean

Produse asemănătoare

Informatii despre produs

Substrat Natural Dr.Soil pentru Cymbidium si orhidee pseudo-bulboase, la punga de 1L

Substrat Natural Dr.Soil pentru Cymbidium si orhidee pseudo-bulboase, la punga de 1L

Compoziție: Scoarță de pin mediteranean premium (min.80%), biohumus, Chilean Sphagnum fibre, materie organică

Această formula satisfice principalele nevoi de dezvoltare ale orhideelor Cymbidium și orhideelor cu pseudobulbi (Bulbophyllum, Oncidium, Lycaste, etc.): aerisire maximă a rădăcinilor, fertilizare și imunitate naturală, rezistență la situații de stres sau boli.

Mod de utilizare: Alegeți un ghiveci special pentru Cymbidium sau orhidee pseudobulboase, ținând cont de dimensiunile plantei de transplantat. Curățați orhideea de toate elementele moarte (frunze, rădăcini). Rădăcina plantei se va spăla de vechiul substrat cu apă călduță. În ghiveciul nou se va așeza un strat din produs astfel încât să se mențină înălțimea anterioară de plantare. Așezați planta și acoperiți cu substrat, presând ușor și uniform în jurul acesteia. În primele 7 zile, planta nu se udă, permițând substratului să se așeze în mod natural în ghiveci și rădacinilor să se adapteze la noul mediu. După 7 zile se reia udarea în mod normal. Nu sunt necesare fertilizări pentru o perioadă de 6 luni.

Condiții de depozitare: Produsul se depozitează în locuri uscate și aerisite. Nu lăsați la îndemâna copiilor! Aruncați ambalajul la coșul de gunoi.

Termen de valabilitate: nelimitat

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: dr.soil, drsoil, doctorsoil, produse drsoil, produse doctorsoil, doctor soil, doctor soleil, doctorsoilpunctcom, doctorsoil romania, drsoil germania, substrat, substrat natural, substrat natural drsoil, substrat doctorsoil, substrat natural pentru plante, substrat la 1L, scoarta de pin, scoarta, scoarta de pin, pamant de flori, sphagnum, chilean sphagnum, sphagnum fibre, fibre sfagnum, sphagnum moss, moss, muschi pentru orhidee, cymbidium, oncidium, pseudobulboase, bulboase, orhidee cu bulbi, orhidee, orhidee tropicale, orchidlover, imunitate pseudo-bulboase, , intretinere punga

Cele mai populare produse