• Substrat Dr.Soil pentru Plante Carnivore, 1L

Substrat Dr.Soil pentru Plante Carnivore, 1L

Detalii

• Rețetă specială pentru plante carnivore

• Pe bază de humus de scoarță de pin mediteranean

• Prefertilizat cu biohumus

• Conține compost vegetal

Produse asemănătoare

Informatii despre produs

Substrat Dr.Soil pentru Plante Carnivore, 1L

Substrat pentru plante carnivore

Compoziție: turbă, biohumus, humus de scoarță de pin mediteranean min. 30%, compost provenit din deșeuri vegetale, materie organică Această formulă statisface principalele nevoi ale plantelor carnivore (Dionaea, Sarracenia, Nepenthes, Drosera, Pinguicula etc.): cantitate suficientă de apă accesibilă la rădăcini și un drenaj foarte bun, fertilizare naturală cu biohumus, completată cu compost provenit din deșeuri verzi, imunitate naturală și întărirea structurii vegetale.

Mod de utilizare: Alegeți un ghiveci potrivit și așezați niște pietricele la bază pentru a asigura un drenaj adecvat al apei. Apoi turnați un strat de substrat și pregătiți o gaură pentru a plasa noua plantă. Scoateți cu grijă planta din vasul vechi și îndepărtați ușor orice sol prezent pe rădăcini. Așezați planta în noul ghiveci, acoperiți rădăcinile cu substratul și apăsați ușor și uniform în jurul plantei. Udați planta încet și moderat. După plantare: udați ca de obicei după 7 zile. Dacă este necesar, adăugați un strat de substrat. Nu este necesară fertilizarea pentru o perioadă de 6 luni.

Condiții de depozitare: păstrează punga într-un spațiu uscat în ambalajul original. A nu se ține la îndemâna copiilor. Nu depozitați în lumina directă a soarelui.

Termen de valabilitate: nelimitat

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: dr.soil, drsoil, doctorsoil, produse drsoil, produse doctorsoil, doctor soil, doctor soleil, doctorsoilpunctcom, doctorsoil romania, drsoil germania, substrat, substrat natural, substrat natural drsoil, substrat doctorsoil, substrat natural pentru plante, substrat la 1L, scoarta de pin, scoarta, scoarta de pin, pamant de flori, compost, biohumus, turba, humus din scoarta, plante carnivore, carnivore, karnivoren, dionaea dionaea muscipula, sarracenia, nepenthes, drosera, pinguicula, imunitate intretinere

Cele mai populare produse