Contul meu

Ultima strigare

Ultima strigare

Îti dorești să-ți amenajezi grădina dar ai un buget restrâns? Preferi să investești în exemplare deosebite de plante vii și ai nevoie de soluții care să îți permită acest lucru? Sau pur și simplu ai nevoie de un suport pentru viziunea ta creativa?
Gradinar.ro îți pune la dispoziție produse în ediție limitată, produse speciale care merită o nouă șansă de a-și găsi un loc în grădina ta! Fiecare din produsele din categoria „Ultima strigare” fac parte dintr-un lot de produse în stoc limitat, care fie face parte dintr-o colecție mai veche, fie prezintă mici defecte de fabricație, fie provin din proiecte sau manipulări de marfă care le-au afectat integritatea, zgâriindu-le sau lezându-le forma sau structura. Toate aceste produse sunt disponibile acum pentru tine și proiectul tău în grădinărit, la prețuri mai mult decât atractive!
Tot ce trebuie să faci este să:- Îți faci cont chiar aici- Bifează căsuța pentru abonare la newsletter- Navighează pe site în categoriile care îți plac cel mai mult- Trimite în wishlist produsele care-ți fac cu ochiul- Urmărește ofertele, comandă și dă contur proiectului tău!

Afișez 1 - 2 din 56 de rezultate