• Elixir Dr.Soil pentru Muscate si Plante de balcon - fiola 32ml

Elixir Dr.Soil pentru Muscate si Plante de balcon - fiola 32ml

Informatii despre produs

Terapie nutritivă pentru plantele tale de balcon!

Formula Dr.Soil pentru Elixirul pentru plante de balcon este un supliment de hrănire pentru plante de balcon și alte plante acidofile, care se administrează direct în substratul plantei, având acțiune asupra întregii structuri a plantei de până la 15 zile. Doza de „elixir! selectată de Dr.Soil va revitaliza plantele și le va încuraja înmulțirea. Ba mai mult, va stimula inflorescența și va menține florile pe o perioadă mai lungă de timp. Administrarea elixirului Dr.Soil le va schimba plantelor culoarea cu una mai vividă, mai intensă, dând întregii plante un aspect revigorat! La nivelul rădăcinilor, acestea se vor hidrata mai mult și vor fi predispuse la o mai bună captare a apei din udare, în amestec cu aportul de nutrienți din Elixir. Fiecare doză se eliberează treptat, făcând accesibil plantei, în mod echilibrat, a unui aport suficient de elemente nutritive pentru a hrăni planta până la 15 zile. Utilizarea regulată întărește apărarea plantei împotriva factorilor externi care afectează întreaga structură vegetală.

Cum se folosește: udați planta înainte de administrarea tratamentului în substratul din ghiveci. Scoateți capacul fiolei și introduceți picuratorul în substrat, ușor oblic, pentru a asigura picurarea treptata. Din cauza diferentelor de densitate a amestecurilor de substrat, viteza de picurare poate varia. În medie, doza se administreaza treptat în până la 15 zile, dar se poate goli și mai repede din cauza factorilor independenți precum fluctuațiile de temperatură, frecvența de udare, nevoia de hidratare a plantei etc. Se recomandă folosirea constantă, în funcție de necesitate. Nu există supradoză. Microelementele din compoziție nu afectează local rădăcinile sau microcapilaritățile. Nu se recomandă folosirea simultană cu un fertilizator concentrat.

Perioada de utilizare: tot timpul anului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se goli în canalizare sau în natură.

Ambalajul din plastic se poate recicla.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
   Rău           Bun

Etichete: dr.soil, drsoil, doctorsoil, produse drsoil, produse doctorsoil, doctor soil, doctor soleil, doctorsoilpunctcom, doctorsoil romania, drsoil germania, fiola, elixir, fiola elixir, supliment, supliment de hranire, supliment de udare, hranire, udare, fiola elixir drsoil, doctorsoil, fiola elixir doctorsoil, ingrasamant, ingrasamant diluat, ingrasamant sol, ingrasamant lichid, doza ingrasamant, ingrasamant pentru plante, ingrasamant diluat, nutrienti, solutie nutritiva, plante de balcon, ingrasamant pentru plante de balcon, ingrasamant pentru muscate, ingrasamant pentru petunii, supliment pentru plante de balcon, supliment pentru plante acidofile, supliment de hranire pentru petunii, supliment de hranire pentru muscate, supliment de hranire pentru geranium, muscate, geranium, petunia, petunia grandiflora 32ml, fertilizatori

Cele mai populare produse