• Tratament cu ciuperci micorizante Rootgrow Afterplant Evergreen 1kg

Tratament cu ciuperci micorizante Rootgrow Afterplant Evergreen 1kg

Detalii

  • ideal pentru buxus, taxus, conifere, garduri vii etc
  • recomandat RHS
  • cu lingurita de dozaj in pachet

Produse asemănătoare

Informatii despre produs

Tratament cu ciuperci micorizante Rootgrow Afterplant Evergreen 1kg

Tratament cu ciuperci micorizante Rootgrow Afterplant Evergreen functioneaza precum un ingrasamant bio-activ plin de bacterii benefice adaptate nevoilor plantelor perene de gradina.

Aplicat plantelor cu frunze mereu verzi direct in sol, acestea vor beneficia de ajutor in dezvoltarea sistemului radicular si le vor creste capacitatea de absorbtie a apei si substantelor nutritive survenite prin udare. Pentru plantele containerizate se aplica de doua ori pe an.

Aplicati Tratamentul cu ciuperci micorizante Rootgrow Afterplant Evergreen la toate plantele cultivate in ghivece si pe gradina pentru a mentine frunzisul luxuriant pe tot parcursul anului astfel: 25-50gr in jurul bazei pentru plantele mici si mijlocii deja plantate in sol. Pentru plantele mai mari, optati pentru 50gr/mp. In cazul plantelor in ghiveci, 50-75 gr per container de 2 ori pe an. Nu substituie amestecul de sol!

Scutura bine inainte de folosire.

Tratamentul cu ciuperci micorizante Rootgrow Afterplant Evergreen este ideal pentru Buxus, arbori de dafin, Camelias, conifere și toate tipurile de garduri vii sau tufe foliare pentru gradina.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: tratament, ciuperci, micorizante, rootgrow, afterplant, evergreen, 1kg, fertilizatori

Cele mai populare produse