• Amestec de seminte Shake'n'Rake Fluturi si albine

Amestec de seminte Shake'n'Rake Fluturi si albine

Detalii

  • amestec din peste 10000 de seminte de flori variate
  • cutie cu difuzor de imprastiere
  • acopera pana la 10mp

Produse asemănătoare

Informatii despre produs

Amestec de seminte Shake'n'Rake Fluturi si albine

Agitati, Greblati si Udati. Este atat de simplu!

Semanare: Februarie-Iunie

Inflorire: Iunie - Octombrie

Fiecare cutie acopera o suprafata de pana la 10mp.

Shake'n'Rake Fluturi si albine este un amestec de seminte de flori pentru orice tip de gradina, ambalate in cutii speciale prevazute cu gauri pentru o imprastiere usoara. Cele cca. 10.000 de seminte din cutie sunt amestecate cu o tarata, care are 2 roluri: de a vedea locul unde a fost semnat si de a crea un pat germinativ pentru seminte. Dupa semanare si udare, tarata se umfla si prinde semintele, oferindu-le un mediu prielnic pentru germinare. Soiurile semintelor din interiorul cutiei pot diferi de imaginea de prezentare si putand fi inlocuite din cauza culturilor si circumstantelor sezoniere.

Amestecul de seminte de flori contine seminte de plante perene ce incoltesc anual/bianual. Pentru suprafete mai dese inflorite, raspanditi semintele pe o parcela de 5-10 mp. Semintele pot fi utilizate si in ghivece/jardiniere.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: seminte, flori parfumate, flori, albine, fluturi amestec, shake, rake, flori care atrag fluturi si albine, seminte flori fluturi albine, fluturi, albine, shake n rake, flori englezesti

Cele mai populare produse