• Substrat Natural Dr.Soil pentru Cactusi si Suculente, la punga de 1L

Substrat Natural Dr.Soil pentru Cactusi si Suculente, la punga de 1L

Informatii despre produs

Substrat Natural Dr.Soil pentru Cactusi si Suculente, la punga de 1L

Compoziție: humus de scoarță de pin mediteranean de înaltă calitate (min. 60%), biohumus, turbă, perlit și materie organică (30%)

Această formulă satisface principalele nevoi ale cactușilor (Mammilaria, Cereus, Gymnocalycium etc.) și suculentelor (Aloe, Crassula, Kalanchoe etc.): ventilație maximă a rădăcinilor și drenaj adecvat al excesului de apă, fertilizare naturală și imunitate și stimulare a creșterii sănătoase a rădăcinilor.

Instrucțiuni de utilizare: Alegeți un ghiveci potrivit și puneți niște pietricele pe fund pentru a asigura un drenaj bun al apei. Apoi turnați un strat de substrat și pregătiți o gaură pentru a plasa noua plantă. Îndepărtați cu atenție cactusul sau suculenta din vasul vechi și curățați cu grijă rădăcinile vechiului substrat. Puneți planta în noul ghiveci, acoperiți rădăcinile cu substratul și apăsați-o ușor și uniform în jurul plantei. Apoi udați planta încet și moderat. Repetați udarea în 7 zile. Dacă este necesar, adăugați un alt strat de substrat. Nu este necesară fertilizarea pentru o perioadă de 6 luni.

Condiții de depozitare: Depozitați produsul într-un loc uscat, departe de lumina Soarelui, în ambalajul original. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Termen de valabilitate: nelimitată

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
   Rău           Bun

Etichete: dr.soil, drsoil, doctorsoil, produse drsoil, produse doctorsoil, doctor soil, doctor soleil, doctorsoilpunctcom, doctorsoil romania, drsoil germania, substrat, substrat natural, substrat natural drsoil, substrat doctorsoil, substrat natural pentru plante, substrat la 1L, scoarta de pin, scoarta, scoarta de pin, pamant de flori, cactusi. cactus, suculente, plante suculente, mammilaria, cereus, aloe, hawortia, plante grase, cactuslover, perlit, turba, humus, humus de scoarta, imunitate intretinere punga

Cele mai populare produse