• Substrat natural Dr. Soil pentru Cactusi si Suculente, 1l

Substrat natural Dr. Soil pentru Cactusi si Suculente, 1l

Detalii

  • scoarta de pin maruntita (min. 85%), biohumus concentrat, perlit si materie organica
  • formula prefertilizata cu biohumus pentru pana la 6 luni
  • structura aerisita care faciliteaza ventilarea radacinilor

Produse asemănătoare

Informatii despre produs

Substrat natural Dr. Soil pentru Cactusi si Suculente, 1l

Realizat din ingrediente de cea mai buna calitate, substratul natural Dr. Soil pentru Cactusi si Suculente este potrivit pentru plantele de interior din familia suculentelor (Aloe, Crassula, Kalanchoe etc.) si pentru cactusi (Mammilaria, Cereus, Gymnocalycium etc.). Reteta Dr.Soil este conceputa sa ofere toate elementele necesare dezvoltarii armonioase a plantei, in conditii cat mai aproape de mediul lor natural, asigurand cele 3 elemente esentiale dezvoltarii lor:

Aerarea optima a radacinilor - scoarta de pin asigura o structura aerisita a substratului, facilitand ventilarea radacinilor si drenarea corespunzatoare a excesului de apa survenit din udare.

Fertilizare & imunitate naturala - noua formula Dr.Soil pentru Cactusi si Suculente asigura o buna imunitate a plantelor, sporindu-le rezistenta la situatiile de stress, patologiile bacteriale si mucegai.

Stimularea cresterii sanatoase a radacinilor - amestecul format din turba, biohumus concentrat si materia organica garanteaza dezvoltarea sanatoasa a plantelor. Doza de biohumus din compozitie stimuleaza regenerarea si inflorirea plantei, oferindu-i cantitatea necesara de nutrienti pe o perioada de pana la 6 luni.

Compozitie: Scoarta de pin maruntita (min. 85%), biohumus concentrat, perlit si materie organica

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: substrat, dr soil, substrat dr.soil, scoarta de pin, substrat scoarta de pin, scoarta dr soil, substrat natural, pamant cactusi, pamant suculente, pamant flori, substrat cactusi, substrat suculente pentru, punga, 1l, , mediteranean, perlit, , fertilizat, pamanturi, substraturi

Cele mai populare produse