• Bio-Char/Carbune horticol Dr.Soil, 1L

Bio-Char/Carbune horticol Dr.Soil, 1L

Informatii despre produs

Cărbunele activat este un ameliorator de solul utilizat în agricultură pentru îmbunătățirea proprietăților fizice ale solului, cum ar fi reținerea apei și a nutrienților. Materialul are o capacitate mare de adsorbție, fiind un bun purificator și filtrator. Crește productivitatea și previne bolile foliare și ale solului.

Mod de utilizare: Adăugați cărbune activ la compoziția de pământ pentru transplantare până ajungeți la densitatea potrivită pentru planta pe care doriți să o transplantați și amestecați bine. Utilizați amestecul rezultat pentru a transplanta plante mature cu o nevoie nutritivă crescută sau plante care provin dintr-un mediu stresant (lumină scăzută, umiditate scăzută, factori independenți etc.). Udați corespunzător. Repetați în următoarele zile, în conformitate cu caracteristicile plantei.

Condiții de depozitare: păstrați produsul într-un loc uscat în ambalajul original. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se folosi în alt scop decât cel horticol. Nu depozitați în lumina directă a soarelui.

Termen de valabilitate: nelimitat

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
   Rău           Bun

Etichete: dr.soil, drsoil, doctorsoil, produse drsoil, produse doctorsoil, doctor soil, doctor soleil, doctorsoilpunctcom, doctorsoil romania, drsoil germania, carbune, carbune horticol, biohumus, bio-char, biochar, carbune pentru horticultura, purificator de sol, carbune horticol drsoil, biochar drsoil, carbune horticol doctorsoil bio-char/carbune, intretinere

Cele mai populare produse