Livrare

Comenzile se expediază în maxim 2-3 zile lucrătoare din momentul confirmării telefonice funcție de categoria din care face parte produsul. Cutiile sunt generos dimensionate iar articolele dumneavoatră sunt bine protejate.


In general, pentru comenzile sub 200 lei, transportul costa 25 lei. Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

In unele situatii, in functie de adresa dumneavoastra, costul transportului poate sa fie mai mare, incluzand eventuali km suplimentari facturati de catre firma de curierat. Costul de transport al comenzii este afisat in pagina de finalizare a cumparaturilor.


Transportul este asigurat de un serviciu de curier rapid (Dragon Star Curier/Fan Courier Express / Nemo Express / Cargus / DHL, după aria de acoperire în care vă aflați). Atenție, produsele se livrează doar pe teritoriul României.


Nu se percep taxe suplimentare în situația în care comanda este împărțită în mai multe colete. Dacă aveți nevoie de informații suplimentare privind întârzierea sau stadiul livrării coletelor, sunați la telefon 0788244888 sau scrieți-ne pe office@gradinar.ro


Eventualele probleme privind conținutul coletului livrat la Dumneavoastră se fac chiar în momentul livrării pe AWB prin telefon la numărul de telefon afișat mai sus.