Plata

Gradinar.ro accepta urmatoarele modalitati de plata


1. Plata cu numerar la livrare - plata ramburs

    Pentru serviciile de livrare cu plata ramburs, Corlaya UG are incheiate parteneriate cu Sameday Curier si Dragon Star Curier. In momentul predarii coletului, daca ati optat pentru aceasta modalitate de plata, agentul livrator va va solicita suma de plata ramburs inscrisa pe scrisoarea de transport. Puteti plati aceasta suma in numerar si veti primi chitanta de la agent. 


2. Plata cu cardul la finalizarea comenzii

    Puteti opta pentru achitarea cumparaturilor de pe gradinar.ro cu cardul dumneavoastra emis de o societate bancara sau un IFN sub una dintre siglele Visa, Mastercard, Maestro sau American Express. 

    Plata dumneavoastra va fi procesata de Unicredit Bank SA, iar dumneavoastra nu veti suporta niciun comision pentru aceasta metoda de plata. 

    Toate tranzactiile online beneficiaza de serviciile Unicredit Bank SA si se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in comercializarea produselor si serviciilor prin Internet.

    Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizezi codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura ta (in functie de card, pot lipsi). Indiferent de valuta pe care o ai in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii tale. In momentul in care optezi pentru plata cu card bancar vei fi directionat catre un server securizat Unicredit.

    Daca cardul tau este inrolat 3D-Secure dupa confirmarea datelor cardului vei fi directionat catre o pagina 3D-Secure in care va trebui sa urmezi pasii corespunzatori pentru autorizarea tranzactiei.

    Odata tranzactia reusita, comanda ta va fi plasata si vei primi confirmarea platii si a plasarii comenzii pe email.