Coșul tău este gol acum!
Chipsuri pentru afumare din lemn de Stejar Legua, la punga de 600 gr, pentru aromatizarea carnurilor rosii si de vanat
39,99 lei
Chipsuri pentru afumare din lemn de Stejar, provenite din curatarea si taierea stejarilor din domenii controlate din Spania. Fumul din aschiile de stejar ne aminteste de aromele padurii si esenta de piper si scortisoara. Ofera tonuri foarte sugestive de caramel produselor afumate.
Indicat pentru cuptoarele pe carbune, gratare pe gaz sau poate fi folosit chiar si in cuptoarele conventionale. Modul de utilizare este simplu, aschii sunt umezite timp de aproximativ 20 de minute inainte de a fi utilizate si sunt asezate direct pe carbune sau intr-un afumator, astfel incat fumul din acest lemn sa patrunda in mancare. Recomandat pentru afumarea produselor lactate si foie gras, peste gras, carne rosie si carne de vanat.
333 în stoc
Descriere
Chipsuri pentru afumare din lemn de Stejar, provenite din curatarea si taierea stejarilor din domenii controlate din Spania. Fumul din aschiile de stejar ne aminteste de aromele padurii si esenta de piper si scortisoara. Ofera tonuri foarte sugestive de caramel produselor afumate.
Indicat pentru cuptoarele pe carbune, gratare pe gaz sau poate fi folosit chiar si in cuptoarele conventionale. Modul de utilizare este simplu, aschii sunt umezite timp de aproximativ 20 de minute inainte de a fi utilizate si sunt asezate direct pe carbune sau intr-un afumator, astfel incat fumul din acest lemn sa patrunda in mancare. Recomandat pentru afumarea produselor lactate si foie gras, peste gras, carne rosie si carne de vanat.
Informații suplimentare
| Termen de livrare | 4 |
|---|
-

Ghiveci de productie Madagascar 15cm, culoarea verde inchis
5,99 lei -

Vase cylinder geo groove 9*8 black gold
43,99 lei -

Mini-Jardiniera green basics 30cm, culoare verde
29,99 lei -

Set de 2 suporti pentru jardiniere, culoare antracit
60,99 lei -

Ingrasamant pentru trandafiri 1L NPK 6-5-6 + microelemente
20,99 lei -

b.for soft round 16cm anthracite
44,99 lei














