Coșul tău este gol acum!
Chipsuri pentru afumare din lemn uscat de Mar Legua, la punga de 600 gr, pentru aromatizarea carnurilor albe si a legumelor
39,99 lei
Chipsuri pentru afumare din lemn uscat de Mar, provenite din curatarea si taierea pomilor de mar. Fumul din chipsurile de mere ne aminteste de aromele fructate, oferind dulceata si o atingere moale mancarii tale. Indicat pentru cuptoarele pe carbune, gratare pe gaz sau poate fi folosit chiar si in cuptoarele conventionale. Modul de utilizare este simplu, aschii sunt umezite timp de aproximativ 20 de minute inainte de a fi utilizate si sunt asezate direct pe carbune sau intr-un afumator, astfel incat fumul din acest lemn sa patrunda in mancare. Recomandat pentru afumare: legume, peste, crustacee, carne de pasare alba, carne moale si carne de porc.
301 în stoc
Descriere
Chipsuri pentru afumare din lemn uscat de Mar, provenite din curatarea si taierea pomilor de mar. Fumul din chipsurile de mere ne aminteste de aromele fructate, oferind dulceata si o atingere moale mancarii tale. Indicat pentru cuptoarele pe carbune, gratare pe gaz sau poate fi folosit chiar si in cuptoarele conventionale. Modul de utilizare este simplu, aschii sunt umezite timp de aproximativ 20 de minute inainte de a fi utilizate si sunt asezate direct pe carbune sau intr-un afumator, astfel incat fumul din acest lemn sa patrunda in mancare. Recomandat pentru afumare: legume, peste, crustacee, carne de pasare alba, carne moale si carne de porc.
Informații suplimentare
| Termen de livrare | 4 |
|---|
-

Farfurie pentru jardiniera Green Basics – 60 cm alb
23,99 lei -

Ghiveci ceramic cu farfurioara Grillage Emerald Cone
29,99 lei -

Ghiveci ceramic Amalia 52cm, culoarea natural
261,99 lei -

Masca de ghiveci Havana Tropical 50cm, culoarea limestone
357,99 lei -

Farfurie cu roti Plattaxi cu diametrul de 30cm taupe
80,99 lei -

Rumegus pentru afumat din lemn de Quebrancho Legua +SMOKE – , la recipient de 160 ml, pentru aromatizarea prin afumare a carnii de miel, vita, porc si vanat
20,99 lei














