Coșul tău este gol acum!
Chipsuri pentru afumare din lemn uscat de Mar Legua, la punga de 600 gr, pentru aromatizarea carnurilor albe si a legumelor
39,99 lei
Chipsuri pentru afumare din lemn uscat de Mar, provenite din curatarea si taierea pomilor de mar. Fumul din chipsurile de mere ne aminteste de aromele fructate, oferind dulceata si o atingere moale mancarii tale. Indicat pentru cuptoarele pe carbune, gratare pe gaz sau poate fi folosit chiar si in cuptoarele conventionale. Modul de utilizare este simplu, aschii sunt umezite timp de aproximativ 20 de minute inainte de a fi utilizate si sunt asezate direct pe carbune sau intr-un afumator, astfel incat fumul din acest lemn sa patrunda in mancare. Recomandat pentru afumare: legume, peste, crustacee, carne de pasare alba, carne moale si carne de porc.
301 în stoc
Descriere
Chipsuri pentru afumare din lemn uscat de Mar, provenite din curatarea si taierea pomilor de mar. Fumul din chipsurile de mere ne aminteste de aromele fructate, oferind dulceata si o atingere moale mancarii tale. Indicat pentru cuptoarele pe carbune, gratare pe gaz sau poate fi folosit chiar si in cuptoarele conventionale. Modul de utilizare este simplu, aschii sunt umezite timp de aproximativ 20 de minute inainte de a fi utilizate si sunt asezate direct pe carbune sau intr-un afumator, astfel incat fumul din acest lemn sa patrunda in mancare. Recomandat pentru afumare: legume, peste, crustacee, carne de pasare alba, carne moale si carne de porc.
Informații suplimentare
| Termen de livrare | 4 |
|---|
-

MG Ingrasamant bio orhidee 250ml
11,99 lei -

brussels orchid high 12,5cm white
19,99 lei -

Masca de ghiveci premium cu forma moderna Groove, din material sintetic, dimensiuni 9x7cm, culoarea black-gold
33,99 lei -

Ingrasamant granulat organic Dr.Soil pentru plante de balcon, la cutie de 850gr, pentru uz hobby
31,99 lei -

Ghiveci Venezia cilindric 40cm, culoarea terra
51,99 lei -

Tratament natural Dr.Soil cu biohumus, pentru plante de interior, doza pentru un ghiveci de 5L
5,99 lei














