Coșul tău este gol acum!
Chipsuri pentru afumare din lemn uscat de Mar Legua, la punga de 600 gr, pentru aromatizarea carnurilor albe si a legumelor
39,99 lei
Chipsuri pentru afumare din lemn uscat de Mar, provenite din curatarea si taierea pomilor de mar. Fumul din chipsurile de mere ne aminteste de aromele fructate, oferind dulceata si o atingere moale mancarii tale. Indicat pentru cuptoarele pe carbune, gratare pe gaz sau poate fi folosit chiar si in cuptoarele conventionale. Modul de utilizare este simplu, aschii sunt umezite timp de aproximativ 20 de minute inainte de a fi utilizate si sunt asezate direct pe carbune sau intr-un afumator, astfel incat fumul din acest lemn sa patrunda in mancare. Recomandat pentru afumare: legume, peste, crustacee, carne de pasare alba, carne moale si carne de porc.
301 în stoc
Descriere
Chipsuri pentru afumare din lemn uscat de Mar, provenite din curatarea si taierea pomilor de mar. Fumul din chipsurile de mere ne aminteste de aromele fructate, oferind dulceata si o atingere moale mancarii tale. Indicat pentru cuptoarele pe carbune, gratare pe gaz sau poate fi folosit chiar si in cuptoarele conventionale. Modul de utilizare este simplu, aschii sunt umezite timp de aproximativ 20 de minute inainte de a fi utilizate si sunt asezate direct pe carbune sau intr-un afumator, astfel incat fumul din acest lemn sa patrunda in mancare. Recomandat pentru afumare: legume, peste, crustacee, carne de pasare alba, carne moale si carne de porc.
Informații suplimentare
| Termen de livrare | 4 |
|---|
-

Masca de ghiveci Elho brussels round mini 7cm culoare living black
9,99 lei -

universal saucer round 40cm terra
46,99 lei -

Stativ metalic cu suporti pentru 7 ghivece
373,99 lei -

Dr.Soil FLOWER BOOSTER, biostimulator cu rol de stimulare a infloririi, monodoza de 10ml pentru 1L de solutie pentru pulverizat
8,99 lei -

Set 5 fiole Elixir Dr.Soil Drop by Drop pentru plante verzi, fiola de 32 ml – hrana pentru 2-4 saptamani
37,99 lei -

Substrat special Seramis pentru palmieri 7l
81,99 lei














