Coșul tău este gol acum!
Chipsuri pentru afumare din lemn uscat de Portocal Legua, la punga de 600 gr, pentru aromatizarea carnurilor albe
39,99 lei
Chipsuri pentru afumare din lemn uscat de Portocal, din curatarea si taierea portocalilor din domenii controlate din Spania. Fumul din aschii portocalii este foarte dens si ofera tonuri de lemn dulce foarte caracteristice mancarurilor gatite pe gratar.
Indicat pentru cuptoarele pe carbune, gratare pe gaz sau poate fi folosit chiar si in cuptoarele conventionale. Modul de utilizare este simplu, aschii sunt umezite timp de aproximativ 20 de minute inainte de a fi utilizate si sunt asezate direct pe carbune sau intr-un afumator, astfel incat fumul din acest lemn sa patrunda in mancare. Recomandat pentru afumare: peste, moluste si crustacee. Este, de asemenea, ideal pentru legume, orez, carne de pasare alba si carne moale.
332 în stoc
Descriere
Chipsuri pentru afumare din lemn uscat de Portocal, din curatarea si taierea portocalilor din domenii controlate din Spania. Fumul din aschii portocalii este foarte dens si ofera tonuri de lemn dulce foarte caracteristice mancarurilor gatite pe gratar.
Indicat pentru cuptoarele pe carbune, gratare pe gaz sau poate fi folosit chiar si in cuptoarele conventionale. Modul de utilizare este simplu, aschii sunt umezite timp de aproximativ 20 de minute inainte de a fi utilizate si sunt asezate direct pe carbune sau intr-un afumator, astfel incat fumul din acest lemn sa patrunda in mancare. Recomandat pentru afumare: peste, moluste si crustacee. Este, de asemenea, ideal pentru legume, orez, carne de pasare alba si carne moale.
Informații suplimentare
| Termen de livrare | 4 |
|---|
-

Farfurie rotunda cu diametrul de 35 cm taupe
27,99 lei -

Ghiveci ceramic Nubia 15cm, culoarea DARK GREEN
29,16 lei -

Planter ball tereazzo 24*21 gold
191,99 lei -

Ingrasamant pentru plante balcon 1l NPK 6-6-6 + microelemente
20,99 lei -

Ingrasamant Bio lichid pentru Trandafiri, 1l
26,99 lei -

Jardiniera din teracota Siza 53cm, culoarea natural
160,99 lei














