Coșul tău este gol acum!
- Nu poți adăuga acea cantitate în coș — avem 1 în stoc și ai deja 1 în coșul tău. Vezi coșul
Rumegus din Quebrancho pentru afumat Legua +SMOKE – , la recipient de 360 ml, pentru aromatizarea prin afumare a carnii de miel, vita, porc si vanat
61,99 lei
Rumegus din Quebrancho pentru afumat. Fumul din rumegusul de quebracho are un miros condimentat cu indicii de caramel. Este foarte balsamic si aromat. Indicat pentru cuptoarele pe carbune, gratare pe gaz sau poate fi folosit chiar si in cuptoarele conventionale. Modul de utilizare este simplu, aschii sunt umezite timp de aproximativ 20 de minute inainte de a fi utilizate si sunt asezate direct pe carbune sau intr-un afumator, astfel incat fumul din acest lemn sa patrunda in mancare. Recomandat pentru afumare: miel, carne de vita, carne de porc, carne de vanat sau tocanite de carne. Produs in Spania.
250 în stoc
Descriere
Rumegus din Quebrancho pentru afumat. Fumul din rumegusul de quebracho are un miros condimentat cu indicii de caramel. Este foarte balsamic si aromat. Indicat pentru cuptoarele pe carbune, gratare pe gaz sau poate fi folosit chiar si in cuptoarele conventionale. Modul de utilizare este simplu, aschii sunt umezite timp de aproximativ 20 de minute inainte de a fi utilizate si sunt asezate direct pe carbune sau intr-un afumator, astfel incat fumul din acest lemn sa patrunda in mancare. Recomandat pentru afumare: miel, carne de vita, carne de porc, carne de vanat sau tocanite de carne. Produs in Spania.
Informații suplimentare
Termen de livrare | 4 |
---|