• Substrat Dr.Soil pentru orhidee Phalaenopsis, 1L

Substrat Dr.Soil pentru orhidee Phalaenopsis, 1L

Informatii despre produs

Substrat pentru orhidee Phalaenopsis

Compoziție: Scoarță de pin (min. 80%), turbă albă, biohumus, materie organică Această formula satisfice principalele nevoi de dezvoltare ale orhideelor Phalaenopsis (Aphrodite, Philippinensis, Sanderiana, Schilleriana, etc.): aerisire maximă a rădăcinilor, fertilizare și imunitate naturală, rezistență la situații de stres sau boli. Mod de utilizare: Alegeți un ghiveci special pentru orhidee, ținând cont de dimensiunile plantei de transplantat. Curățați orhideea de toate elementele moarte (frunze, rădăcini). Rădăcina plantei se va spăla de vechiul substrat cu apă călduță. În ghiveciul nou se va așeza un strat din produs astfel încât să se mențină înălțimea anterioară de plantare. Așezați planta și acoperiți cu substrat, presând ușor și uniform în jurul acesteia. În primele 7 zile, planta nu se udă, permițând substratului să se așeze în mod natural în ghiveci și rădacinilor să se adapteze la noul mediu. După 7 zile se reia udarea în mod normal. Nu sunt necesare fertilizări pentru o perioadă de 6 luni.

Condiții de depozitare: Produsul se depozitează în locuri uscate și aerisite. Nu lăsați la îndemâna copiilor! Aruncați ambalajul la coșul de gunoi.

Termen de valabilitate: nelimitat

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
   Rău           Bun

Etichete: orhidee, substrat orhidee, phalaenopsis, orhidee phalaenopsis, dr.soil, doctorsoil, substrat drsoil, pamant de orhidee, pamant orhidee, biohumus, orchidee, orquidea, scoarta pentru orhidee, pamant pentru orhidee, doctor soil, doctor soleil, drsoil, produse drsoil, produse doctor soil, produse doctorsoil, doctorsoilpunctcom, doctorsoil romania, drsoil germania, dendrobium, lycaste, cattleya, orchidlover, turba, biohumus, scoarta de pin, imunitate intretinere

Cele mai populare produse