Coșul tău este gol acum!
Chipsuri pentru afumare din lemn uscat de Mar Legua, la punga de 600 gr, pentru aromatizarea carnurilor albe si a legumelor
39,99 lei
Chipsuri pentru afumare din lemn uscat de Mar, provenite din curatarea si taierea pomilor de mar. Fumul din chipsurile de mere ne aminteste de aromele fructate, oferind dulceata si o atingere moale mancarii tale. Indicat pentru cuptoarele pe carbune, gratare pe gaz sau poate fi folosit chiar si in cuptoarele conventionale. Modul de utilizare este simplu, aschii sunt umezite timp de aproximativ 20 de minute inainte de a fi utilizate si sunt asezate direct pe carbune sau intr-un afumator, astfel incat fumul din acest lemn sa patrunda in mancare. Recomandat pentru afumare: legume, peste, crustacee, carne de pasare alba, carne moale si carne de porc.
301 în stoc
Descriere
Chipsuri pentru afumare din lemn uscat de Mar, provenite din curatarea si taierea pomilor de mar. Fumul din chipsurile de mere ne aminteste de aromele fructate, oferind dulceata si o atingere moale mancarii tale. Indicat pentru cuptoarele pe carbune, gratare pe gaz sau poate fi folosit chiar si in cuptoarele conventionale. Modul de utilizare este simplu, aschii sunt umezite timp de aproximativ 20 de minute inainte de a fi utilizate si sunt asezate direct pe carbune sau intr-un afumator, astfel incat fumul din acest lemn sa patrunda in mancare. Recomandat pentru afumare: legume, peste, crustacee, carne de pasare alba, carne moale si carne de porc.
Informații suplimentare
| Termen de livrare | 4 |
|---|
-

Scoarta decorativa de pin, 40-80mm, 50 l
74,36 lei -

Substrat natural Dr.Soil pentru cactusi si suculente la punga de 1L
9,99 lei -

Turba de cocos, 5 litri
8,99 lei -

Argila Expandata Dr. Soil, sub forma de bile, la punga de 1L, pentru culturi hidroponice si plante cu intretinere limitata
15,99 lei -

Set 5 Ghivece Productie culoarea terra, 15 CM
5,99 lei -

Pachet pentru transplantarea plantelor de apartament cu turba de cocos la punga de 5L, vermicompost si argila expandata
40,99 lei














