Coșul tău este gol acum!
Chipsuri pentru afumare din lemn uscat de Mar Legua, la punga de 600 gr, pentru aromatizarea carnurilor albe si a legumelor
39,99 lei
Chipsuri pentru afumare din lemn uscat de Mar, provenite din curatarea si taierea pomilor de mar. Fumul din chipsurile de mere ne aminteste de aromele fructate, oferind dulceata si o atingere moale mancarii tale. Indicat pentru cuptoarele pe carbune, gratare pe gaz sau poate fi folosit chiar si in cuptoarele conventionale. Modul de utilizare este simplu, aschii sunt umezite timp de aproximativ 20 de minute inainte de a fi utilizate si sunt asezate direct pe carbune sau intr-un afumator, astfel incat fumul din acest lemn sa patrunda in mancare. Recomandat pentru afumare: legume, peste, crustacee, carne de pasare alba, carne moale si carne de porc.
301 în stoc
Descriere
Chipsuri pentru afumare din lemn uscat de Mar, provenite din curatarea si taierea pomilor de mar. Fumul din chipsurile de mere ne aminteste de aromele fructate, oferind dulceata si o atingere moale mancarii tale. Indicat pentru cuptoarele pe carbune, gratare pe gaz sau poate fi folosit chiar si in cuptoarele conventionale. Modul de utilizare este simplu, aschii sunt umezite timp de aproximativ 20 de minute inainte de a fi utilizate si sunt asezate direct pe carbune sau intr-un afumator, astfel incat fumul din acest lemn sa patrunda in mancare. Recomandat pentru afumare: legume, peste, crustacee, carne de pasare alba, carne moale si carne de porc.
Informații suplimentare
| Termen de livrare | 4 |
|---|
-

Ghiveci pentru plante de exterior Loft Urban Round High cu diametrul de 28 cm lime
89,99 lei -

Ghiveci Venezia cilindric 25cm, culoarea terra
16,99 lei -

Masca de ghiveci Elho brussels round mini 10,5cm culoare royal blue
10,99 lei -

Farfurie pentru jardiniera green basics 80cm, culoare verde
29,99 lei -

Aschii aromatizate din lemn uscat de Maslin Legua, la sac de 3kg, pentru afumarea carnurilor sau a pestelui la gratar
53,99 lei -

Masca de ghiveci jazz round 26cm silky white
162,99 lei














