Coșul tău este gol acum!
Chipsuri pentru afumare din lemn uscat de Portocal Legua, la punga de 600 gr, pentru aromatizarea carnurilor albe
39,99 lei
Chipsuri pentru afumare din lemn uscat de Portocal, din curatarea si taierea portocalilor din domenii controlate din Spania. Fumul din aschii portocalii este foarte dens si ofera tonuri de lemn dulce foarte caracteristice mancarurilor gatite pe gratar.
Indicat pentru cuptoarele pe carbune, gratare pe gaz sau poate fi folosit chiar si in cuptoarele conventionale. Modul de utilizare este simplu, aschii sunt umezite timp de aproximativ 20 de minute inainte de a fi utilizate si sunt asezate direct pe carbune sau intr-un afumator, astfel incat fumul din acest lemn sa patrunda in mancare. Recomandat pentru afumare: peste, moluste si crustacee. Este, de asemenea, ideal pentru legume, orez, carne de pasare alba si carne moale.
332 în stoc
Descriere
Chipsuri pentru afumare din lemn uscat de Portocal, din curatarea si taierea portocalilor din domenii controlate din Spania. Fumul din aschii portocalii este foarte dens si ofera tonuri de lemn dulce foarte caracteristice mancarurilor gatite pe gratar.
Indicat pentru cuptoarele pe carbune, gratare pe gaz sau poate fi folosit chiar si in cuptoarele conventionale. Modul de utilizare este simplu, aschii sunt umezite timp de aproximativ 20 de minute inainte de a fi utilizate si sunt asezate direct pe carbune sau intr-un afumator, astfel incat fumul din acest lemn sa patrunda in mancare. Recomandat pentru afumare: peste, moluste si crustacee. Este, de asemenea, ideal pentru legume, orez, carne de pasare alba si carne moale.
Informații suplimentare
| Termen de livrare | 4 |
|---|
-

brussels sprayer 0,7ltr mint
63,99 lei -

Planter ball tereazzo 22*18 gold
162,99 lei -

Farfurie pentru jardiniera Venezia 50cm, culoarea terra
16,99 lei -

Saboti de toamna Rouchette CLEAN LADY, marimea 38, culoare gri
238,99 lei -

Bol cu manere din metal Mary’s Garden Supplies 26 cm, culoarea verde
35,99 lei -

green basics growpot 15cm mild terra
8,99 lei














